Як правильно готувати м’ясо по кулінарній книзі?

0
140

Це тільки так здається, що готувати по книзі легко, насправді дуже часто виходить, що приготовлена страва значно відрізняється від очікуваного, от поради, які допоможуть при готуванні: 

– Використовуйте тільки найдобірніші шматки м’яса і ретельно стежте за якістю всіх продуктів.  Адже, врешті-решт, вам же і доведеться це їсти.

– Щоб досягти найкращого результату, зрізайте з м’яса зайвий жир і суворо дотримуйтесь інструкції з приготування. Завжди готуйте з найкращих продуктів, так як це має велике значення при подачі до столу.

– Підготуйте мірні ємності для сипучих і рідких продуктів.

– При смаженні на грилі солити і посипати спеціями м’ясо потрібно, коли воно вже майже готове. Якщо зробити це раніше, м’ясо буде дещо сухим. По можливості не соліть м’ясо, а посипайте його травами і спеціями. Ви переконаєтеся в тому, що так набагато смачніше.

– М’ясо, отримане в результаті довгої теплової обробки, значно відрізняється за смаком від м’яса, приготованого швидким способом на сильному вогні. Спробуйте тушкувати  яловичину після попереднього обсмажування, смажити на грилі, смажити в олії на сильному вогні або навіть варити м’ясо – це не одне і теж.

Добавить комментарий

Такой e-mail уже зарегистрирован. Воспользуйтесь формой входа или введите другой.

Вы ввели некорректные логин или пароль

Извините, для комментирования необходимо войти.