Рецепт приготування піци Маргарита

0
246

Піца Маргарита є однією з найсмачніших піц. Пропоную Вам приготувати її за слідуючим рецептом.

Для тіста підготуйте:

350 грам пшеничного борошна
7 грамів сухих дріжджів
1 столова ложка солі без верху
1 столова ложка цукру без верху
250 мл гарячої кип’яченої води
1 столова ложка оливкової олії

Для начинки:

2 зубчики часнику
1 банка консервованих помідорів (400 грам)
200 грам сиру Моцарелла
30 грам сиру Пармезан
2 столові ложки сухого базиліка
2 столові ложки томатної пасти
сіль і чорний мелений перець за смаком
1 столова ложка оливкової олії

Приготування піци Маргарита.

Більшість часу займає приготування тіста, адже воно повинне бути ідеально смачним. У миску покласти цукор і дріжджі, додати 4 столові ложки води. Залишити на 15 хвилин в теплому місці. З змішаного борошна з сіллю зробити гірку з діркою всередині. Всередину гірки помістити масло, воду, що залишилася і суміш із дріжджів. Тісто місити близько 5 хвилин. Покласти тісто в миску і залишити на пів години в теплому місці. Тісто підніметься в 2 рази.Замісити тісто, розтягнути руками і викласти на змащене деко. Пальцями вирівняти краї, щоб товщина тіста була однаковою. Товщина тіста повинна бути менше 6 см.

Помідори нарізати шматочками. Часник видавити через прес. Сир Моцареллу і Пармезан натерти на тертці. Розігріти оливкове масло на сковороді. Додати помідори, базилік, часник, перець і сіль. Тушкувати масу 20 хвилин до загусання. Додати томатну пасту і дати зовсім небагато охолонути.

Корж для піци намазати приготованою начинкою і посипати сиром. Запікати 25 хвилин у духовці при температурі 190 градусів.

Перед подачею до столу піцу розрізати на пропорційні шматки. Подавайте її гарячою.

Смачного!

Добавить комментарий

Такой e-mail уже зарегистрирован. Воспользуйтесь формой входа или введите другой.

Вы ввели некорректные логин или пароль

Извините, для комментирования необходимо войти.