Як готувати бананово-горіхове печиво?

0
355

Це бананово-горіхове печиво випікається за десять хвилин, по консистенції воно виходить м’яке і дуже ароматне. Ось рецепт:

Будуть потрібні продукти:

  • одне яйце
  • два банана (бажано брати стиглі)
  • цукру півсклянки
  • двісті грамів борошна
  • пів чайної ложки розпушувача
  • сто грамів мигдалевих горіхів
  • 80 – 100 гр. масла вершкового
  • кориця (за бажанням).

Приготування печива: масло слід трохи розм’якшити, для цього достатньо потримати його якийсь час на кухонному столі, розтоплювати масло не треба.

У ємність комбайна кладемо очищені і нарізані на шматочки банани, додаємо масло, цукор, яйце, поступово борошно всипаємо і розпушувач. Корицю в самому кінці додаємо. Тісто буде трохи липнути до рук, тому формувати кульки треба буде мокрими руками.

Лист для випічки слід покрити папером для випічки, ліпити невеликі за розміром кульки і викладати на папір (близько не укладайте, щоб печиво не злиплося).

Випікати бананово-горіхове печиво слід п’ятнадцять – двадцять хвилин, температуру виставити на позначці + 180.

Приємного!

Добавить комментарий

Такой e-mail уже зарегистрирован. Воспользуйтесь формой входа или введите другой.

Вы ввели некорректные логин или пароль

Извините, для комментирования необходимо войти.