Як готувати варення з нектарина?

0
231

Ці фрукти є продуктом творчості селекціонерів. Нектарини смачні, корисні і до речі (господиням на замітку), з них можна зварити дуже смачне варення. Ось рецепт варення з нектарина:

Що знадобиться?

Знадобиться тільки цукор, лимони і плоди соковитого нектарина. На одне кіло нектарина слід взяти рівно таку ж кількість цукру. І один великий лимон (або маленьких парочка).

З лимона давимо сік, нектарини миємо й нарізаємо. Різати краще однаковими кубиками, кісточки при нарізуванні викидаємо.
Тепер шматочки нектарина пересипаємо цукром, відставляємо таз (каструлю) на три години.Потім додаємо в каструлю сік лимонний, перемішуємо і доводимо варення до кипіння.
Як тільки утвориться піна в процесі кипіння, зменшуємо вогонь, пінку треба зняти всю.
Варимо десять хвилин (не більше) і розкладаємо по банках дуже смачне ароматне варення з нектарина.
Банки повинні бути стерилізовані, кришки прокип’яченій.

Готове варення зберігаємо в коморі.

Добавить комментарий

Такой e-mail уже зарегистрирован. Воспользуйтесь формой входа или введите другой.

Вы ввели некорректные логин или пароль

Извините, для комментирования необходимо войти.